П`ятниця
03.04.2020
01:36
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Ясла-садок 68
Головна Реєстрація Вхід
Адміністрація »
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Директор Херсонського ясел-садка №68

Бойко Світлана Дмитрівна

педагогічний стаж 24 роки, вихователь - спеціаліст  вищої категорії, вихователь – методист.

Старша медична сестра

Палюга Лілія Георгіївна

Здійснює контроль за дотриманням належних санітарно-гігієнічних умов у приміщеннях дошкільного закладу, підготовкою дітей до огляду спеціалістами (лікарями), проведенням ранкового прийому дітей в тому числі після хвороби, проведенням поточної дезінфекції, дотриманням рухового режиму дітей, проходженням працівниками медичних оглядів, наявністю в дошкільному закладі лікарських препаратів.

Приймає участь в профілактичних оглядах дітей лікарями. Здійснює керівництво загартуванням дітей. Проводить санітарно-просвітницьку роботу серед педагогічних працівників та батьків вихованців дошкільного закладу. Разом з вихователем-методистом здійснює медико-педагогічний контроль. Своєчасно ізолює тих, що захворіли, надає їм першу медичну допомогу. Здійснює регулярний зв’язок з найближчою дитячою поліклінікою з метою своєчасного виявлення вогнищ інфекцій, а також для обміну досвідом. У разі відсутності у дошкільному закладі медичної сестри з дієтичного харчування забезпечує здійснення контролю за організацією харчування, складання меню-розкладу для харчоблоку, проведення аналізу ефективності харчування, розрахунок хімічного складу, енергоцінності та калорійності харчового раціону, аналіз виконання норм харчування, контроль за якістю продуктів харчування та продовольчої сировини, які поставляються з бази, дотримання правил їх зберігання та якістю приготування їжі, зняття проби з готових страв щоденно з казана за 30 хвилин до видачі їжі для груп після рівномірного перемішування страви в об'ємі не більше однієї порції відповідно до переліку страв, які наведено у меню-розкладці, і при тій температурі, при якій уживається страва з відміткою в у відповідному журналі.

Веде документацію відповідно до Інструкції з організації харчування в дошкільних навчальних закладах та Номенклатури справ, затвердженої керівником закладу.

Проводить заняття з гігієни харчування й основ дитячого дієтичного харчування, санітарно-освітньої роботи, у тому числі бесіди щодо харчування дітей у колективі і родині (вечеря дитини дома, харчування у вихідні дні тощо).

Контролює дотримання належних санітарно-гігієнічних умов у приміщеннях дошкільного закладу, підготовкою дітей до огляду спеціалістами (лікарями), проведенням ранкового прийому дітей в тому числі після хвороби, проведенням поточної дезінфекції, дотриманням рухового режиму дітей, проходженням працівниками медичних оглядів, наявністю в дошкільному закладі лікарських препаратів.

Приймає участь в профілактичних оглядах дітей лікарями. Здійснює керівництво загартуванням дітей. Проводить санітарно-просвітницьку роботу серед педагогічних працівників та батьків вихованців дошкільного закладу. Разом з вихователем-методистом здійснює медико-педагогічний контроль. Своєчасно ізолює тих, що захворіли, надає їм першу медичну допомогу. Здійснює регулярний зв’язок з найближчою дитячою поліклінікою з метою своєчасного виявлення вогнищ інфекцій, а також для обміну досвідом. У разі відсутності у дошкільному закладі медичної сестри з дієтичного харчування забезпечує здійснення контролю за організацією харчування, складання меню-розкладу для харчоблоку, проведення аналізу ефективності харчування, розрахунок хімічного складу, енергоцінності та калорійності харчового раціону, аналіз виконання норм харчування, контроль за якістю продуктів харчування та продовольчої сировини, які поставляються з бази, дотримання правил їх зберігання та якістю приготування їжі, зняття проби з готових страв щоденно з казана за 30 хвилин до видачі їжі для груп після рівномірного перемішування страви в об'ємі не більше однієї порції відповідно до переліку страв, які наведено у меню-розкладці, і при тій температурі, при якій уживається страва з відміткою в у відповідному журналі.

Веде документацію відповідно до Інструкції з організації харчування в дошкільних навчальних закладах та Номенклатури справ, затвердженої керівником закладу.

Завідувач господарства

Шваюк Оксана Геннадіївна

Стежить за справністю і збереженням всього обладнання і майна дошкільного закладу. У разі виявлення несправностей обладнання чи майна негайно повідомляє завідувачу дошкільного закладу. Контролює та планує матеріальне забезпечення і організаційне проведення поточного ремонту, господарське забезпечення навчального процесу.

Здійснює заходи для своєчасної і якісної підготовки приміщення дошкільного закладу до початку навчального року, до роботи у зимових умовах, до роботи у весняно-літній період. Планує та організовує заходи, спрямовані на забезпечення пожежної безпеки у дошкільному закладі. Здійснює підготовку до проведення інвентаризації матеріальних цінностей і своєчасну постановку на баланс дошкільного закладу матеріальних цінностей. Здійснює своєчасне списання матеріальних цінностей, яким вийшов термін використання. Стежить за додержання вимог санітарного законодавства при зберіганні продуктів харчування та продовольчої сировини. Здійснює облік продуктів харчування та продовольчої сировини, які прийнято до закладу у Книзі складського обліку Своєчасно й акуратно веде амбарну книгу. Чітко й акуратно веде облік продуктів і тари. Своєчасно забезпечує дошкільний заклад якісними продуктами харчування.

Суворо дотримується термінів збереження продуктів харчування. Бере участь у складанні меню. Стежить за роботою холодильників та дотримання товарного сусідства. Здійснює заходи щодо дотримання відповідно до вимог санітарного стану комори, овочесховища, холодильників, тари. Стежить за справністю ваг і клеймування гир. Вчасно проводить звірку з бухгалтерією. Видає продукти з комори згідно з меню-розкладкою. Своєчасно проходить медичний огляд. Складає графік роботи обслуговуючого персоналу. Веде облік і контролює фактичне використання робочого часу технічними працівниками дошкільного закладу. Забезпечує належний санітарний стан території дошкільного закладу, своєчасне її прибирання та вивіз сміття; необхідний інвентар для робіт по благоустрою дошкільного закладу, для підтримання чистоти і порядку приміщень дошкільного закладу. Організовує технічний персонал для участі в суботниках, генеральному прибиранні приміщень. Контролює роботу технічного персоналу; витрати води та електроенергії, забезпечує їх раціональне використання, веде відповідну документацію; умови доставки продуктів харчування та продовольчої сировини до закладу. Проводить інструктаж технічного персоналу.

Вхід на сайт

Пошук